Uitslag bekend !!! en liedjes zijn te downloaden

Op 8 december 2017 is na een spannende eindstrijd “Hi Folks” als winnaar naar voren gekomen met het nummer “Ut Leste”. Voor Coen van Och (een van de Folks) extra leuk omdat hij voor de 25e keer als deelnemer op het podium stond. Dat het een spannende eindstrijd was bewijst ook het feit dat sprake was van een gedeelde tweede plaats door RvR & JD ft Rob van Daal en Willem I (Vorst William Damen). In de finaleronde stond dit jaar ook een nieuwkomer, CV Zwing, althans een deelnemer die na een aantal jaren van afwezigheid op het podium, een prachtig lied ten gehore hebben gebracht en als vierde zijn geëindigd. De winnaar van vorig jaar

Naast de winnaars en finalisten hopen wij dat ook de andere deelnemers, CV Ketel, Achasbistjemernenoamhet, Ge Wit Ut Ooit Nooit Nie en Pierre de komende tijd veel te beluisteren zijn in Mulkgat, Brouwersgat en Striepersgat op een van de vele evenementen, zoals bijvoorbeeld Nooit te Vruug. Maar als je daar niet op wilt wachten kun je de liedjes al via de onze site downloaden. Veel plezier met het oefenen/meelallen!