Schrijf je nu in! Het Groot Striepersgats Liedjesfestival staat weer voor de deur :)

De inschrijvingen zijn geopend, en nu voor het eerst ook mogelijk via de website! Klik op de homepagina op ‘Inschrijven’ en schrijf je direct in. Maar let op: je kunt je inschrijven tot 1 oktober!

Heb jij die tekst in je hoofd voor dé carnavalskraker van 2023/2024? Doe dan mee aan het Groot Striepersgats Liedjesfestival! Dan sta jij samen met de live GSL-band op het podium van de Du Commerce. Uiteraard kan dit ook met je eigen kapel of band. Schrijf je nu in! Dat kan als soloartiest, als duo, als trio, als kwartet of zelfs met je carnavalsclubje!

Componeer een waanzinnige song en misschien win jij wel de meest eervolle muzikale prijs van het carnavalsseizoen. Ons motto is: iedereen moet mee kunnen doen! Want weet je niet precies hoe je een muziekstuk maakt, maar heb je wel een leuke tekst bedacht? Onze arrangeurs helpen je graag verder met het muzikale stuk. Zij schrijven dan in samenwerking met jou een fantastisch arrangement op jouw carnavalskraker.

Heb je nog geen tekst? Dan adviseren wij om een avond te prikken, gezellig bij elkaar te komen, het glas te heffen en kijken waar de inspiratie jou brengt! Menig carnavalsklassiekers zijn op deze wijze tot stand gekomen.

Zonder deelnemers geen 45e editie van het Liedjesfestival, en het Liedjesfestival, dat blijft een magisch evenement. Wie weet is jouw deelname dé nieuwe Striepersgatse knaller die deze carnaval in de kroegen wordt gedraaid en op Spotify is te beluisteren!

Wil je inspiratie opdoen? Luister nu de hele collectie van het Groot Striepersgatse Liedjesfestival op Youtube of de hitjes van de afgelopen jaren op Spotify!

https://www.youtube.com/@grootstriepersgatsliedjesf5116/playlists

http://www.striepersgatsliedjesfestival.nl/?page_id=3007