De Dames van Brouwersgat grote winnaars Groot Striepersgats Liedjesfestival 2023!

Throwback naar het mooiste fiske dat Striepersgat de afgelopen weken heeft gehad: Het Groot Striepersgats Liedjesfestival 2023! We hebben weer een fantastische editie gehad met 9 fantastische deelnemers die evenveel geweldige nieuwe carnavalskrakers hebben gemaakt en ten gehore hebben gebracht!

En bij een liedjesfestival horen natuurlijk ook winnaars. De jury had het niet makkelijk maar uiteindelijk zijn De Dames van Brouwersgat de grote winnaars geworden van editie 2023. Ze wonnen zowel de jury- als de publieksprijs! Gefeliciteerd dames met deze prachtige prestatie. Op een mooie 2e plaats is geëindigd Gaia, en de top 3 wordt compleet gemaakt door Buurvrouw & Buurvrouw!

Juryprijs:

1e prijs: De Dames van Brouwersgat – Hofkapel
2e prijs: Gaia – We zèn mar ‘n bolleke
3e prijs: Buurvrouw & Buurvrouw – Heet heet heet

Publieksprijs: De Dames van Brouwersgat – Hofkapel

Daarnaast bedanken we weer de fantastisch liveband voor de livemuziek en het geweldige publiek voor de goede sfeer!

We zien jullie snel weer met carnaval!